Bleskově rychlý oběd a za pár kaček. Vezmeme zelí a ani nepotřebujeme maso a je jídlo jako lusk !

8151
Sdílejte

4 lžíce hladké mouky

pepř podle chuti

Pokračování na další straně

POSTUP :

Nejprve si zelí musíte důkladně očistit.Zbavit košťálu a dejte vařit až do změknutí.Do té doby než se začnou oddělovat vrchní listy.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články