Něco tak dobrého jste určitě ještě nejedli – palačinky se zelenou cibulkou a natvrdo vařenými vejci

2960
Sdílejte

Tomuto jídlu jsem říkala – palačinky, ale můžete jim říkat placky, nebo jak chcete, a chuť tohoto jídla je prostě zvláštní.

Tento recept je obzvláště snadný na přípravu a je ideální pro přípravu pro rodinu, jak na snídani, tak na oběd/večeři. Palačinky jsou velmi syté, obsahují vařená vejce, zelenou cibulku a kefír. Podívejme se, jak se připravuje a jaké ingredience potřebujete.

Potřebné ingredience:

  • sýr – 500 ml;
  • vejce – 3 ks;
  • slunečnicový olej – 2-3 polévkové lžíce;
  • sůl – 1 lžička;
  • prášek do pečiva – 1 balení;
  • cukr – 1 lžička;
  • mouka – 400 g;
  • zelená cibule – 150 g;
  • vařené vejce – 5-6 ks.

Recept na vaření krok za krokem:

Tento recept začneme uvařením vajec – musí být natvrdo. V této době zaděláme těsto z kefíru pokojové teploty a vajec, prášku do pečiva a soli.

Promíchejte a přidejte cukr, poté přidejte mouku a těsto dobře promíchejte, aby bylo bez hrudek.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články