Originál je jen jeden: Pařížský salát vyráběný za totality je prostě nenapodobitelný. Vzpomínáte na tu chuť?

18753
Sdílejte

Ingredience na 0,5 kg pařížského salátu

  • 200 g pařížského salámu
  • 90 g sterilovaných okurek
  • 30 g sterilovaného hrášku
  • 13 g cibule
  • 150 g majonézy (nejlépe domácí, z domácích žloutků)
  • 5 g krupicového cukru
  • 5 g soli
  • 10 g plnotučné hořčice
  • 2,5 g octa (jedna čajová lžička)
  • 4 g worcestrové omáčky
  • pepř (0,25 = na špičku nože)

Postup práce

Salám a okurky nakrájejte na tenké nudličky. Cibuli nakrájejte hodně nadrobno, dejte do sítka a spařte vroucí vodou.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články