Skutečná maďarská specialita, kterou mnoho lidí nezná !

9919
Sdílejte

Maďarsko je velice úrodná země, ve které žije temperamentní národ s barvitou historií a ta se odráží i v gastronomii. Maďaři mají mnoho typických delikates.Tato specialita určitě nadchne každého.

Složení:

Na těsto:
400 g brambor (uvařených, rozmačkaných).
90 ml 2,8% mléka
1 čajová lžička krystalového cukru
30 g droždí (čerstvé)
540 g pšeničné polohr. mouky
45 ml oleje na vaření
0,5 čajové lžičky soli
340 ml vody
olej na potření

Na vrch:

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články