Originál je jen jeden: Pařížský salát vyráběný za totality je prostě nenapodobitelný. Vzpomínáte na tu chuť?

18625
Sdílejte

Nakrájené suroviny dejte do mísy, přidejte spařenou cibulku a všechny zbylé suroviny. Směs dobře promíchejte. Hotový salát nechejte uležet několik hodin v lednici. Podávejte s čerstvým pečivem nebo použijte na chlebíčky, plněná vejce a další výrobky studené kuchyně. Přejeme vám dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články