Které znamení zvěrokruhu je v ženském podání nejzákeřnější, a které vám bude nejvěrnější kamarádkou?

3231
Sdílejte

8. místo – Rak

Tato žena od vás bude neustále vyžadovat vaši pozornost. Chce být rozmazlována a hýčkána. Přitom je však jednoduchá. Je to romantická duše, která touží po pravé lásce jako z filmu. V životě je však plachá a nejistá. Nejraději má rodinu a péči o chod domácnosti spolu s vařením. Umí dobře hospodařit s financemi, ale když je utrápená, ráda utratí peníze na nepotřebné věci, které ji rozveselí.

7. místo – Býk

Nejžárlivější ženy se rodí právě v tomto znamení. Nikdy se jí nesnažte podvést, protože vám udělá ze života peklo na zemi. Románek jen na jednu noc není nic pro ni. Upřednostňuje stále vztahy založené na důvěře. Je neuvěřitelné smyslná a je mistr ve svádění. Žena v tomto znamení ráda žije bohémským životním stylem. Miluje luxus, dobré jídlo a kvalitní pití.

Pokračujte na další stranu.

6. místo – Lev

Lvice jsou egocentrické a potřebují být středem pozornosti každého. Chtějí, aby po nich muži toužili a obdivovali je. Často jsou panovačné a namyšlené, ale jsou také velmi laskavé a přející. Žena v tomto znamení je málokdy zamilovaná, protože se nedokáže někomu předat. Nejčastěji skončí s tím nepravým a trápí se celý život. Ráda utrácí peníze za zábavu a nesnese stereotyp.

5. místo – Váhy

Tato žena je velmi elegantní a smyslná. Působí velmi vyváženě a harmonicky. Přímo dychtivě prahne po tom, aby ji všichni obdivovali. Nesnáší však okázalost a vnucování se. Její city vzplanou rychle, ale mají krátké trvání. Má ve zvyku najít i tu nejmenší nedokonalost a vhodit vám ji na oči. Na druhé straně se však tímto způsobem snaží každému pomoci.

Pokračujte na další stranu.

Kam dál?

Rodina a blízcí si připomněli 10 let od umrtí Paula Walkera (†40): Krásná slova od jeho dcery a Vina Diesela!

Rodiče zesnulého Romana sepsali petici za odvolání ředitele školy

Malé dítě krmilo toulavého psa. To pobouřilo kolemjdoucího. Přišel k němu a řekl mu TOTO

ZVÝŠENÍ koncesionářských poplatků: Zaplatí i majitelé MOBILNÍCH TELEFONŮ nebo PC!

Otec Vondráčkové je zapletený v nepříjemné kauze. Půjde sedět ? Lucie mlčí, aby ochránila otce!

Další články