Oblíbili jste si nepečené dezerty? Samozřejmě, vždyť komu by se chtělo trávit celý den u rozpálené trouby. Vyzkoušejte vynikající tvarohový dezert se dvojnásobnou náloží fantastických chutí. Jemný pomerančový tvaroh se báječně doplňuje s kakaovým. O tu nejdůležitější práci se postará želatina, do které vmícháte jednotlivé přísady a je hotovo. Díky jednoduché a rychlé přípravě se tento dezert brzy dostane mezi vaše nejoblíbenější laskominy.
Ingredience
- 500 g jemného nízkotučného tvarohu
- 200 ml nízkotučného mléka
- 1 balíček práškové čiré želatiny (20 g)
- 70 g třtinového cukru (popřípadě jiného sladidla)
- 1 polévková lžíce kakaa
- 1 menší pomeranč
- 1 kávová lžička nastrouhané kůry z chemicky neošetřeného citrónu
Pracovní postup
Želatinu nechejte asi 15 minut nabobtnat v mléce. Řiďte se návodem na obalu.