Smíchala želatinu s tvarohem a dala to přes noc do lednice. Druhý den podávala dezert tak luxusní, že se po něm okamžitě zaprášilo!

3610
Sdílejte

Oblíbili jste si nepečené dezerty? Samozřejmě, vždyť komu by se chtělo trávit celý den u rozpálené trouby. Vyzkoušejte vynikající tvarohový dezert se dvojnásobnou náloží fantastických chutí. Jemný  pomerančový tvaroh se báječně doplňuje s kakaovým. O tu nejdůležitější práci se postará želatina, do které vmícháte jednotlivé přísady a je hotovo. Díky jednoduché a rychlé přípravě se tento dezert brzy dostane mezi vaše nejoblíbenější laskominy.

Ingredience

  • 500 g jemného nízkotučného tvarohu
  • 200 ml nízkotučného mléka
  • 1 balíček práškové čiré želatiny (20 g)
  • 70 g třtinového cukru (popřípadě jiného sladidla)
  • 1 polévková lžíce kakaa
  • 1 menší pomeranč
  • 1 kávová lžička nastrouhané kůry z chemicky neošetřeného citrónu

Pracovní postup

Želatinu nechejte asi 15 minut nabobtnat v mléce. Řiďte se návodem na obalu.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články