Které znamení zvěrokruhu je v ženském podání nejzákeřnější, a které vám bude nejvěrnější kamarádkou?

3231
Sdílejte

4. místo – Blíženci

S ní se ve společnosti neztratíte. Je výborná společnice, je velmi rozumná a srší humorem. Multitasking pro ni není cizí pojem a dokáže dělat více věcí najednou. Má stálou chuť objevovat nové věci a místa. Musí cítit, že je volná a svobodná a nic ji nezavazuje, proto není schopna udržet si delší vztah. Najdete v ní však upřímnou a otevřenou společnici na dobré i těžší časy.

3. místo – Vodnář

Nejvíce milenek najdete právě v tomto znamení. Je to z důvodu, že muž nepochopený svou manželkou, hraje na její city a soucit. Má velké pochopení pro nespravedlnost. Žena vodnář neumí lhát. Poznáte ji na první pohled, protože je za každých okolností originální. Nesnese pokud na ulici spatří někoho, kdo má stejnou věc jako ona. Najdete v ní však upřímnou a věrnou partnerku na celý život.

Pokračujte na další stranu.

2. místo – Kozoroh

Tato žena má ráda, když má ve všem svůj řád a vše má dokonale zorganizované. Nikde nenajdete věrnější osobu, než je právě ona. Potřebuje se však cítit žádaná a milovaná. I přes pozitivní povahové rysy se v ní skrývá krutost. Pokud jí jednou ublížíte, zapamatuje si to do konce života. Odpouští jen málokdy. I když to ne vždy tak vypadá, je to velmi vášnivá žena a miluje lichotky.

1. místo – Ryby

Nejempatičtější znamení. Nikdo nedokáže procítit věci tak jako žena v tomto znamení. Vždy se ráda obětuje pro druhé. Je naivní, a proto se velmi často zamiluje do nesprávného muže, který zneužívá její dobrotu. Má však až příliš zasněné oči, přes které jen velmi těžko vnímá realitu. I v té nejtěžší životní situaci však umí najít slunce a vy se rádi necháte omámit její pozitivní energií.

A která znamení zvěrokruhu dělají ta nejhorší životní rozhodnutí?

Která znamení zvěrokruhu dělají ta nejhorší životní rozhodnutí? Na tato znamení si dávejte pozor!

Kam dál?

Rodina a blízcí si připomněli 10 let od umrtí Paula Walkera (†40): Krásná slova od jeho dcery a Vina Diesela!

Rodiče zesnulého Romana sepsali petici za odvolání ředitele školy

Malé dítě krmilo toulavého psa. To pobouřilo kolemjdoucího. Přišel k němu a řekl mu TOTO

ZVÝŠENÍ koncesionářských poplatků: Zaplatí i majitelé MOBILNÍCH TELEFONŮ nebo PC!

Otec Vondráčkové je zapletený v nepříjemné kauze. Půjde sedět ? Lucie mlčí, aby ochránila otce!

Další články