Které znamení zvěrokruhu je v ženském podání nejzákeřnější, a které vám bude nejvěrnější kamarádkou?

3215
Sdílejte

Už odedávna se lidé zabývají zvěrokruhem a jeho znameními. Podle data narození se dá zjistit, jakou máme povahu a jaké jsou naše charakterové rysy. Určitě se i vám nejednou stalo, že při čtení charakteristiky znamení jste si řekli: „To jsem přesně já!“. V tomto článku najdete žebříček nejlepších znamení na přátelství a partnerství se ženou.

12. místo – Střelec

Nejvíce zábavy zažijete s ženou v tomto znamení. Miluje život a užívá si ho plnými doušky ze vším, co k tomu patří. Je to živel. Žena ve znamení Střelce je velmi přelétavá a ráda střídá partnery. Vážný vztah není jejím šálkem kávy. Vždy musí být středem pozornosti. Je velmi přímočará a otevřená. Vidí věci takové, jaké jsou. Její optimistické myšlení a pohled na život vás dokáží nabít energií. Jedná velmi spontánně a impulsivně.

11. místo – Beran

Našli jste dokonalou herečku. Budete mít pocit, že se o vás ani nezajímá a je arogantní. Žádné ze znamení není tak tvrdohlavé jako beran, a proto je těžké s ní vycházet. To, co má na mysli, má hned i na jazyku. Ráda si však hraje a miluje lichotky. Je neuvěřitelně ženská a nabitá sexuální energií. Miluje výzvy a je ochotna vyzkoušet všechno. Často však působí nepřístupně a chladně.

Pokračujte na další stranu.

10. místo – Panna

Žena v tomto znamení má velmi kritické oči. Je schopna celý život čekat na toho pravého, pana dokonalého. Nejméně zadaných žen je právě v tomto znamení. Má obrovskou chuť po informacích a celý život se učí. Pokud jí svěříte tajemství, vezme si ho až do hrobu. Pro život jí stačí málo a je velmi skromná. Její city jsou velmi hluboké, ale dokáže je velmi dobře maskovat. Může tak působit chladně a odměřeně.

9. místo – Štír

Šťírky umí své city velmi dobře skrývat před okolním světem. Jsou velmi uzavřené, ale i vášnivé. Vše však prožívá vnitřně. Nikdy ji neoklamete. Je velmi bystrá a neujde jí ani nejmenší detail. Často vás bude kritizovat, a ani si to nebude uvědomovat. Skutečně věří jen málokomu a v lidech je opatrná. Pokud ji jednou zradíte, nemine vás krutá pomsta. Je ambiciózní a na svou příležitost dokáže čekat roky. Pokud se jí však zalíbíte, získáte v ní věrnou přítelkyni na celý život.

Pokračujte na další stranu.

Kam dál?

Rodina a blízcí si připomněli 10 let od umrtí Paula Walkera (†40): Krásná slova od jeho dcery a Vina Diesela!

Rodiče zesnulého Romana sepsali petici za odvolání ředitele školy

Malé dítě krmilo toulavého psa. To pobouřilo kolemjdoucího. Přišel k němu a řekl mu TOTO

ZVÝŠENÍ koncesionářských poplatků: Zaplatí i majitelé MOBILNÍCH TELEFONŮ nebo PC!

Otec Vondráčkové je zapletený v nepříjemné kauze. Půjde sedět ? Lucie mlčí, aby ochránila otce!

Další články