Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

7957
Sdílejte

Dá se maso konzervovat jinak než v mrazáku? Ano! Známe jeden způsob, který vám může usnadnit život.

Kuře připravené podle níže uvedeného receptu může být staré až 12 měsíců. Nejlepší je uchovávat v lednici. Později stačí uvařit brambory, připravit salát a prohřát maso.

Ingredience:
4 kg kuřecího masa (nejlépe stehna)
4 lžičky soli
Černý pepř
mletá paprika
4 lžíce octa
4 cibule
svazek petrželky

Postup:

Připravte si sklenice na maso, musí být čisté a opařené

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články