Pamatujete si na fešáka z z Pobřežní hlídky? Překvapí vás, jak David Charvet vypadá a čím se živí

I po padesátce se udržuje v top formě, ale herectví už před lety zavěsil na hřebík. Aktuálně se věnuje byznysu, který byste u něj asi nečekali!52letý David Charvet byl v devadesátých letech obrovskou hvězdou a ženy z celého světa po něm šílely. Popularitu mu přinesl zejména kultovní americký seriál Pobřežní hlídka, kde ztvárňoval fešného záchranáře Matta Brodyho, připomíná portál ew.com.David se narodil ve francouzském Lyonu, ale jeho snem bylo žít v Americe, což se mu i jako 8-letému podařilo. Jeho matka se po rozvodu rozhodla se synem začít nový život v New Yorku, odkud se později přestěhovali do Kalifornie.

Polský ministr obrany prohlásil, že by Varšava mohla Kyjevu pomoci s navracením ukrajinských občanů v branném věku. Mezi tamními Ukrajinci to vře

Ve světle nedávných událostí se Polsko ocitá v pozici, která může být klíčová pro řešení dilematu ukrajinských mužů v branném věku, kteří se nacházejí na jeho území. Polský ministr obrany Wladysław Kosiniak-Kamysz nedávno naznačil možnost, že Polsko by mohlo pomoci Ukrajině s návratem těchto občanů zpět do vlasti. Toto prohlášení přišlo v čase, kdy se na ukrajinských konzulátech v Polsku tvořily dlouhé fronty, protože muži se snažili získat nové pasy před zavedením nového zákona, který vyžaduje jejich návrat do Ukrajiny pro vyřízení cestovních dokladů.

Neobvyklé chování ženy z Ostravska : Pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, aby je následně dala do útulku

V poslední době se objevují stále znepokojivější zprávy o jedné ženě z Ostravska, která pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, jen aby je následně odevzdala do místních útulků. Tento způsob jednání vyvolává vážné otázky ohledně jejích motivací a dopadu na zvířata a jejich původní majitele.Vendula P., jak byla žena nejčastěji identifikována, kontaktuje lidi nabízející psy prostřednictvím inzerátů. Falešným slibům uvěřil i Jan Kořen z Brna, který chtěl najít nový domov pro svou fenku Sáru. Kořen popsal situaci, kdy Vendula přijela pro Sáru, slibovala pravidelné zprávy o jejím stavu, ale nakonec fenku umístila do útulku v Ostravě.

Náhlou vlnu nakažených norovirem hlásí z německého Stuttgartu. Na festivalu se nakazilo 700 lidí. Úřady hledají příčinu

V německém Stuttgartu došlo k významnému zdravotnímu incidentu během jarních slavností, kde bylo nahlášeno přes 700 případů nákazy norovirem. Tento virus, který je známý svými rychle se šířícími gastrointestinálními symptomy jako nevolnost, zvracení a průjem, zasáhl návštěvníky festivalu, což vyvolalo rozsáhlé vyšetřování zdravotních úřadů.Podle mluvčího radnice, Svena Matise, bylo zaznamenáno 430 případů v ranních hodinách, ale odpolední zprávy už hovořily o 727 nakažených.

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

Často nedokážeme přesně identifikovat, co nás poštípalo a většina z nás si myslí, že to byl komár. Důležité je ale jednotlivé štípance od sebe rozeznat – na každý zabere totiž něco jiného.

1. Komáři:

Štípnutí komárem je naprosto běžné. Je malé, svědí a dokáže pořádně znepříjemnit život. Pokud nemáte alergii, nepříjemné příznaky zmizí během několika dní.

Nejtěžší je však místo po kousnutí neškrábat. Stačí nanést krém, který je dostupný v každé lékárně. Pokud ale budete mít horečku, otok nebo zvětšené uzliny – okamžitě kontaktujte svého lékaře.

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

cancer cell made in 3d software

V posledních letech došlo k významnému pokroku v oblasti onkologické diagnostiky, což umožňuje lékařům identifikovat maligní onemocnění v jejich nejranějších fázích. Nedávný výzkum provedený týmem čínských vědců představuje průlom v rychlé diagnostice několika typů rakoviny, a to pouze na základě malých vzorků krve. Tato metoda, která využívá pokročilé algoritmy umělé inteligence, byla podrobně popsána v prestižním časopise Nature a naznačuje významný posun vpřed v ranném zjišťování rakoviny. Klíčové Aspekty Nové Diagnostické Metody.

Matka zastřelené studentky na filozofické fakultě vyčetla ministru vnitra Vítu Rakušanovi nedostatek empatie : „Necítím z vás úctu a respekt.“

V emocionálně nabitém prostředí parlamentního bezpečnostního výboru dochází k intenzivní diskusi o vyšetřovací komisi v souvislosti s prosincovou střelbou na Pražské filozofické fakultě. Matka jedné z obětí, Lenka Šimůnková, na jednání otevřeně kritizovala ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) za nedostatek empatie a obranu zasahujících policistů bezprostředně po tra*édii, což vyvolalo silné emoce jak u pozůstalých, tak u politických představitelů.V reakci na tuto kritiku ministr vnitra zdůraznil, že nikdy neporovnával svou zkušenost s hrůzou, kterou prožili pozůstalí, a vyjádřil hlubokou soustrast. „Nikdy jsem nesrovnával to, co jsem prožil já, s hrůzou, kterou jste prožili vy.

Na utajený pohřeb Josefa Laufera přišli jen úzká rodina a nejbližší přátelé : Zdeňka Trošku ovládly emoce, na konci zazněl potlesk

Jen úzký okruh rodiny a přátel se sešel ve čtvrtek, aby se rozloučil s významným českým umělcem Josefem Lauferem, jehož životní cesta nečekaně skončila po komplikacích, které nastaly během operace srdce v březnu 2020. Josef Laufer, který upadl do kómatu po operaci srdeční chlopně a po čtyřech měsících se částečně probudil, zůstal v bezvědomí až do své smrti. Přestože rodina doufala v jeho úplné uzdravení, to se již bohužel nedočkala.Pohřební ceremoniál se odehrál v krematoriu v motolské části Prahy a byl striktně neveřejný.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.