Největší tajemství podle horoskopu: Co o sobě možná nevíte ani vy sami. Skrytý charakter všech znamení

1681
Sdílejte
Váhy (23. září – 22. října)
Jste nejpřátelštější znamení ze všech. Rádi se potkáváte s lidmi, milujete jejich společnost, ale také si o nich všechno pamatujete: to dobré i zlé. Někdy můžete kvůli této vlastnosti ostatní skoro strašit i ve snech. Druzí přece zapomínají a odpouštějí. Vy nikdy – a bohužel jim jejich selhání umíte i v příhodný okamžik připomenout.
Vaše největší tajemství? Nikdy nezapomínáte na křivdy. Ačkoli jste vřelí a přátelští, máte paměť slona, pokud jde o to, jak s vámi ostatní zacházeli.
Štír (23. října – 21. listopadu)
Jste znamení tajemství. Dokážete ostatní rychle prokouknout, odhalit utajované vlastnosti a možná i skutky. Ale i vy se potřebujete svěřit se svými tajnostmi, vypovídat se ze svého hlubokého nitra. Působíte tak soběstačně, silně, samostatně, ale za siláckou maskou skrýváte nedůvěru. Máte pocit, že není, komu se svěřovat. Možná i proto, že až moc dobře víte, že žádné tajemství se dlouho neutají.
Skrytě toužíte po někom, komu byste mohli plně důvěřovat, i když na první pohled působíte jako nezávislí a samostatní.
Střelec (22. listopadu – 21. prosince)
Jste šťastní lidé, kteří se umějí radovat ze života, ale i vy máte své vnitřní démony, se kterými bojujete. Jste velmi citliví, možná i proto jste občas tak ironičtí a sarkastičtí. A ještě jedno tajemství skrýváte. Rádi cestujete, ale pravým důvodem vašich cest může být únik. Utíkáte před svým životem anebo sami před sebou.
Vaše největší tajemství? Boj s vnitřními démony a ironie jako obranný mechanismus. Cestování pro vás může být únikem před problémy.
Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)
Jste tak zodpovědní, tolik toužíte po zabezpečení své rodiny a svých blízkých, že na sobě nenecháváte znát žádné vnitřní emoce. Působíte chladně, odtažitě, někdy i dost tvrdě. Přitom jste vřelí, srdeční a veselí lidé, toužíte po opravdové lásce. Tvrdě pracujete a zapomínáte žít.
Skrytě jste velmi vřelí a toužíte po opravdové lásce, i když působíte chladně a odtažitě. Vaše největší tajemství je skrytá srdečnost.
Vodnář (20. ledna – 18. února)
Za každou cenu chcete působit nezávislé a originálně. Někdy dost okázale předvádíte, jak vám na názorech a postojích druhých nezáleží. Ale je to pravda? Na ostatních jste závislí více, než jste si ochotní připustit. Teprve když jsou šťastní lidé okolo vás, jste šťastní i vy.
I když se snažíte působit nezávisle, vaše největší tajemství spočívá v závislosti na pocitech a štěstí ostatních.
Ryby (19. února – 20. března)
Možná si o vás ostatní myslí, že jste tvární, příliš obětaví a že vás mohou zneužívat. Dost často se mýlí. Vy velmi dobře poznáte, kdo to s vámi myslí dobře a kdo vás chce jen využít. Nikdy nebudete tolerovat nikoho, kdo by vám dlouhodobě ubližoval. Umíte se bránit.
Na první pohled se můžete jevit jako obětaví a tvární, ale ve skutečnosti jste silnější, než si ostatní myslí. Vaše největší tajemství? Nepodceňujte svoji sílu. Každé znamení má své skryté stránky, které formují jeho jedinečnou povahu. Přijetí těchto méně známých vlastností může vést k hlubšímu pochopení sebe sama i ostatních.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články