Největší tajemství podle horoskopu: Co o sobě možná nevíte ani vy sami. Skrytý charakter všech znamení

1681
Sdílejte
Zde je pohled na to, co možná ani vy sami o sobě nevíte:
Beran (21. března – 19. dubna)
Působíte sebevědomě, vystupujete jako někdo, kdo ví, co chce. Ostatních se proto na jejich názor neptáte. Pravda je však jiná. Potřebujete od druhých potvrzení, že vaše činy i myšlenky jsou skvělé. Toužíte po ujištění, že jednáte správně, vyžadujete pochvalu Pokud se vám jí nedostane, jste v lepším případě skleslí, v tom horším se můžete projevovat podrážděně, až agresivně.
Vaše největší tajemství tkví v touze po uznání. Přestože vystupujete jako nezávislé a silné osobnosti, ve skutečnosti si velmi ceníte potvrzení a pochvaly od ostatních.
Býk (20. dubna – 20. května)
Ke své spokojenosti potřebujete jistoty. Nejprve musíte zabezpečit sami sebe, pak teprve myslíte na druhé. To ale ještě neznamená, že jste sobci. Pouze si v hloubi duše myslíte, že se o vás stejně nikdy nikdo nepostará, že jste na všecko sami nebo že všechno zvládnete udělat nejlépe. Podle vás leží tíha nebes výhradně na vašich bedrech.
Skrytě si myslíte, že se o vás nikdo jiný nepostará tak dobře, jako to dokážete vy sami. Vaše největší tajemství spočívá v pocitu, že musíte být pevným základem pro sebe i pro ostatní.
Blíženci (21. května – 20. června)
Jste společenské znamení. Milujete lidi – dodávají vám intelektuální podněty, umějí i pobavit. Čím to, že přestože trávíte tolik času s přáteli, se občas cítíte tak osamělí? Tajně toužíte po vyšším citovém napojení na druhé, kterého se ale zároveň obáváte. Bojíte se dát najevo, jak ostatní potřebujete a jak hluboce je milujete.
Vaše největší tajemství? Toužíte po hlubším citovém spojení, i když na první pohled působíte jako nezávislé a společenské bytosti.
Rak (21. června – 22. července)
Jste nejcitlivější a nejemocionálnější znamení zvěrokruhu. Chcete se starat o druhé, pečovat o ně. Pokud se vám ale něco v životě nevydaří, máte tendenci ze svého neúspěchu obviňovat druhé. Obvykle vinu svalujete na ty, u kterých máte pocit, že si to můžete dovolit. Občas to schytá někdo z rodiny, protože si myslíte, že si dostatečně neváží vaší péče a starostlivosti.
Neumíte si přiznat vlastní vinu a občas své neúspěchy svádíte na ostatní. Vaše největší tajemství spočívá v boji s přijetím vlastní zodpovědnosti.
Lev (23. července – 22. srpna)
Chcete být středem pozornosti, potřebujete zářit a oslňovat druhé. Vůbec se vám nelíbí, když vaši skvělou hlavní roli převezme někdo jiný nebo se o to jen pokusí. Proč? Možná si dost nevěříte, možná máte pocit, že by vás ostatní mohli v něčem předběhnout, ohrozit. Když se světla reflektorů zaměří na někoho jiného, cítíte, že musíte zasáhnout, tedy předvést, jak jste dobří.
I když chcete být středem pozornosti, ve skutečnosti se skrývá nejistota. Vaše největší tajemství? Obavy, že nejste dost dobří.
Panna (23. srpna – 22. září)
Ostatní vás vidí jako racionální, praktické bytosti, které si umějí se životem poradit a ještě jim zbude dostatek energie pro druhé. Jste ale dost nároční, bohužel nejvíce sami na sebe. Nebudujte kolem sebe neprůstřelnou hradbu zdánlivého odstupu, přes kterou se k vám nikdo nedostane. I vy máte právo na selhání, nedokonalost a chyby.
Na první pohled působíte chladně a racionálně, ale vaše největší tajemství je citlivost. Jste mnohem emocionálnější, než se zdá.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články