Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

2368
Sdílejte
Postup:
1. Pečicí plech o rozměrech 35 × 25 cm vyložte pečicím papírem a předehřejte troubu na 180 °C.
2. Ve velké míse smíchejte prosáté mouky, cukry, kypřicí prášek, kakao a skořici.
V jiné míse smíchejte mléko, vejce a olej. Tyto dvě směsi pak spojte dohromady a dobře promíchejte. Nakonec přidejte rybízový džem.
3. Těsto rozprostřete na připravený plech a pečte v troubě přibližně 25 minut, než testovací špejle vyjde čistá. Nechte poté vychladnout.
4. Mezitím promíchejte tvaroh s moučkovým cukrem a tento krém rozetřete na vychladlý korpus.
5. Pro polevu zahřejte v rendlíku pomerančový džus s cukrem. Ve zbytku džusu rozmíchejte pudink a tuto směs pak vlijte do zahřátého džusu. Vařte 2 minuty, dokud nezhoustne. Horkou polevu nalijte na tvarohový krém a celý moučník nechte přes noc v lednici.
6. Moučník nakrájejte na kostky a podávejte. Tip: Ingredience na těsto nechte před pečením vyjít na pokojovou teplotu, aby se těsto nesrazilo. Jako odměrku použijte hrnek o obsahu 250 ml.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články