Polévky jsou prostě grunt. Mezi poklad české kuchyně patří zejména ty luštěninové. Jsou plné minerálních látek a vitmamínů, které oceníme zejména na podzim a zjara. A toto období je právě nyní. Připravte si báječnou “fazolačku” podle našeho receptu. Věděli jste, že luštěniny mají nízký glykemický index? Díky němu vás tato polévka zasytí na dlouhou dobu. Je vhodná i pro ty, kteří právě drží dietu.
Kam dál?
- Úžasné měkkoučké langoše, které ani minutu nekynou : Doporučuji udělat dvojitou dávku !
- Zaručeně fantastické kávové větrníky, které se vždy vydaří: Zvládne je i začátečník a chutnají jako z cukrárny !
- Banánové šílenství na talíři: Neskutečně chutný nepečený pamlsek, připraven za 10 minut !
- Medové srdíčka: Lituji, že jsem neudělala hned z dvojité dávky – chutnější trvanlivé pečivo jsem nejedla!