Znáte nějakou jinou kuchyňskou surovinu, která má tak všestranné využití, jako krůtí maso? I když máte třeba málo času na vaření, nebo zatím nejste příliš zkušení, přesto se příprava jakéhokoli pokrmu z tohoto masa podaří. Dnes vám přinášíme tip na krůtí rizoto. Potěšte chuťové pohárky svých blízkých už dnes.
Kam dál?
- Bleskový krémový mřížovník, který zvládnete i bez váhy a mixéru: Stačí vše smíchat a už se peče !
- Smíchala pudink se šlehačkou a posypala to čokoládou. Za 10 minut servírovala dezert, jaký jste ještě zaručeně nejedli!
- Takovou přípravu špaget jistě neznáte. Zalité báječnou omáčkou a obložené šťavnatými kuličkami. Připravte se na to, že přidat si přijdou i děti!
- Perfektní zapečená máslová dýně s pórkem a tymiánem.