Smíchala krůtu s kukuřicí a za 15 minut vyčarovala delikatesní oběd. Po jídle se doslova zaprášilo.

1225
Sdílejte

Znáte nějakou jinou kuchyňskou surovinu, která má tak všestranné využití, jako krůtí maso? I když máte třeba málo času na vaření, nebo zatím nejste příliš zkušení, přesto se příprava jakéhokoli pokrmu z tohoto masa podaří. Dnes vám přinášíme tip na krůtí rizoto. Potěšte chuťové pohárky svých blízkých už dnes.

Kam dál?

Studený, tvarohový koláč s jahodami, ideální na léto! MŇÁM !

Prudce návykové Tiramisu jednohubky: Když je jednou ochutnáte, nebudete se jich moci dojíst !

Skvělé Balkánské řezy, kterým se těžko odolává !

Nejlepší recept na moravské koláče jaké jste kdy jedli: Těsto je vláčné a měkoučké jako obláček !

Rychlý a zdravý dezert: Roláda se strouhaným kokosem a čokoládou. BEZ PEČENÍ !

Další články