Byly masové výrobky za socialismu chutnější a zdravější než ty, které jsou k dispozici na trhu dnes ?

4051
Sdílejte
V poslední době se často setkáváme s názorem, že masové výrobky vyrobené za socialismu byly chutnější a zdravější než ty, které jsou k dispozici na trhu dnes.
Toto tvrzení je nutné zkoumat z několika hledisek, abychom pochopili, zda má skutečně opodstatnění, nebo jde pouze o nostalgický pohled na minulost. Za prvé, je třeba vzít v úvahu, že výrobní procesy a technologie se od dob socialismu výrazně změnily. V minulosti byla většina masových výrobků vyráběna tradičními metodami, což mohlo mít vliv na jejich chuťové vlastnosti.

Kam dál?

Film „Nebe a dudy“ kde hrála roztomilá dvojčata Tonda a Vašek. Kam se poděla ?

Vzpomenete si ještě na legendární hry jen s papírem a tužkou z vašeho dětství ?

Takto vypadalo socialistické školství : Povinné prvomájové průvody, výuka ruštiny a Pionýr

Pamatujete si na retro zákusky ? Indián, rakvička. Na socialistické zákusky nejde zapomenout

Pamatujete jaké byly kávy za totáče? Klasický turek ! Dodnes ho někteří milují

Další články