Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

2368
Sdílejte
Začneme těstem. Budete potřebovat:
– 1 hrnek hladké mouky
– 1/2 hrnku polohrubé mouky
– 3/4 hrnku třtinového cukru
– 4 g vanilkového cukru
– 10 g kypřicího prášku do perníku
– 1 a 1/2 lžíce tmavého kakaa
– 1/2 lžičky mleté skořice
– 1 hrnek plnotučného mléka
– 1 vejce – 1/2 hrnku rostlinného nebo ořechového oleje
– 1 a 1/2 vrchovaté lžíce rybízového džemu
Pro krém budete potřebovat:
– 750 g tučného tvarohu
– 150 g moučkového cukru
A na polevu:
– 500 g 100% pomerančového džusu
– 8 g vanilkového cukru
– 37 g vanilkového pudinku v prášku

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články