Ve kterém měsíci se narodil váš manžel? Vypovídá to hodně o vašem společném životě !

3843
Sdílejte

Muž narozený v dubnu je benevolentní, muž činu a ne slov. Miluje to, co dělá, a vždy se snaží o to nejlepší. Ať se začne učit cokoli, bude nejlepší v tom, co dělá, a vytvoří si ten nejlepší vztah s klíčovými kolegy. Má rád upravené ženy, když se jeho žena dostane s někým do konfliktu, brání ji, i když ví, že jeho žena nemá pravdu.

květen

Muž narozený v květnu nerad ztrácí čas, je pro něj velmi důležité reagovat rozhodně a rychle, vždy se zajímá o podstatu problému. Jeho netrpělivost a ctižádost ho vždy nutí kontrolovat danou situaci, ale je si vědom svých vlastních limitů. Jeho kolegové ho milují a mají s ním dobrý vztah, protože vždy pomůže, když je potřeba, i když jde o něco malého a nesmyslného.

červen

Muž narozený v červnu je rád sám, společnost ho nezajímá. Cítí se výjimečnější než jeho kolegové a rád je ovládá, ale není zlomyslný ani sobecký. Je velmi diplomatický, ví, jak se dostat z nepříjemné situace. Je to dobrý psycholog, snadno si získá důvěru lidí. Členové jeho rodiny ho respektují pro to, že je inteligentní.

červenec

Muž narozený v červenci je klidný, trpělivý a šikovný. Jeho pohled na svět je dualistický, nevidí žádnou jinou barvu mezi černou a bílou. Je to člověk, který nemá rád společenský život.
Občas přecení vlastní síly, ale kompenzuje to motivací a vedením lidí kolem sebe. Je to loajální a dobrosrdečný člověk.

srpen

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články