Pokud si nevíte najít partnera/ku, může být problém v tom jaké jste znamení. Podívejte se, které znamení se k sobě nejvíce hodí..

2549
Sdílejte

Každý člověk na světě sní o tom, že jednou najde svou druhou polovičku. I ten, který si říká, že ne. Ale právu lásku není tak snadné najít. Poradíme vám, jak zjistíte, zda je váš partner pro vás ten pravý. Astrologie tvrdí, že na to existuje jednoduchá odpověď. Podle znamení zvěrokruhu se dá rychle a snadno určit, které znamení je pro vás jako váš partner ideální. Vědí téměř přesně odhadnout, které znamení se k sobě hodí a mezi nimiž to bude vždy skřípat. Které znamení se hodí k vám? Dočtete se na dalších stranách.

beran – býk / blíženec: Berani jsou od přírody dobrodružné povahy. To znamená, že mnoho sebe potřebují člověka, který s nimi bude stíhat a dokáže udržet jejich životní tempo.

býk – ryby / rak: Býk miluje tradiční rodinné hodnoty. Je velmi silně rodinně založený. S rybami nebo rakem dokáží vytvořit dlouhotrvající vztahy, protože vědí býkovi vracet stejnou minci.

blíženec – beran / lev: Blíženci jsou racionální a ve vztahu hledají stabilitu. Zároveň ale nemají rádi nudu. Potřebují veselého partnera, se kterým nuda nikdy nehrozí. Na to jsou ideální beran a lev.

Kam dál?

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

5 NEJNEBEZPEČNĚJŠÍCH dní v březnu, během kterých by si měla všechna znamení dávat pozor…

Další články