Tarotový horoskop na BŘEZEN: Jaro přinese změny v práci, konflikty, ale i nové lásky

12984
Sdílejte

Tarotová předpověď pro březen: Měsíc plný změn v kariéře, konfliktů a vznikajících romantických vztahů. S koncem nejkratšího měsíce v roce se blíží březen a s ním i očekávání jara po dlouhé a chladné zimě. Jaký bude první měsíc jara pro vás?

Obsah Březnová plná Luna nastane 25. a bude osvětlovat nebe ve znamení Vah. Tento úplněk bude obzvláště výjimečný kvůli zatmění Měsíce, které s sebou přinese. Jaké dopady to bude mít na náš život? Očekávejte pocit neklidu a obtíže se spánkem, ale také silnou touhu po harmonii a klidu. Všichni budeme mít tendenci chtít, aby se věci vyvíjely hladce a přirozeně, a Měsíc nám v tom bude pomáhat. Co se týče zdraví, je důležité dávat pozor na ledviny. Nepodceňujte proměnlivé počasí a i přes slunečné paprsky se dobře oblečte, abyste neprochladli. Příliš brzké posezení na zahrádkách může mít nepříjemné následky. Jaké má březen v plánu pro vaše zvěrokružné znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Hvězda: Vaše mezilidské vztahy procházejí obdobím prosperity a tento trend bude pokračovat i nadále. Můžete očekávat klidné a harmonické období bez zásadních překážek. Užijte si tento mír a pohodu.

Zdraví – 7 mečů: Pokoušíte se ignorovat menší zdravotní neduhy, doufající, že se tím problémy vyřeší samy. Tento přístup není řešením a nakonec se tyto problémy objeví ve větší míře. Je lepší je řešit hned, jakmile se objeví.

Práce – 8 pohárů: V kariéře vás čekají změny, které mohou být spojeny s těžkým rozhodnutím opustit projekt nebo pozici, do které jste vložili mnoho úsilí. I když to může být bolestivé, je to součást profesního růstu a učení se z chyb. Každá překážka je ve skutečnosti skrytou příležitostí pro další rozvoj.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 4 hole: Během března si budete užívat klidné a pohodové chvíle ve vašich vztazích. Možná se vám bude zdát, že je to až příliš monotónní, ale ve skutečnosti je tento poklidný stav pro vaše mezilidské vztahy velmi prospěšný.

Zdraví – 8 holí: Tento měsíc je ideální pro zahájení nebo obnovení vaší fyzické aktivity. Jarní období je skvělou příležitostí pro zlepšení vašeho zdravotního stavu a kondice. Věnujte se sportu a pohybu, abyste se zbavili přebytečných kil a zlepšili svou fyzickou kondici.

Práce – 4 meče: V oblasti kariéry se momentálně potýkáte se stagnací a nemůžete se posunout vpřed tak, jak byste si přáli. Je důležité přijmout tuto dobu klidu a odpočinku, i když to může být frustrující. Toto období trpělivosti a čekání je součástí vašeho profesního vývoje.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Síla: Vztahy budou tento měsíc zkoušeny, ale vaše vnitřní síla a odhodlání vám pomohou překonat jakékoli překážky. Vaše schopnost empatie a porozumění posílí vazby s těmi, na kterých vám záleží.

Zdraví – Měsíc: Můžete se cítit trochu zmateně a nejistě ohledně svého zdraví. Poslouchejte své tělo a nebojte se hledat radu u odborníků, pokud si nejste jisti. Je důležité zachovat klid a nechat se vést intuicí.

Práce – Kolo štěstí: Na pracovní frontě se otevírají nové příležitosti. Buďte připraveni na změny, které mohou přijít. Pokud jste byli nedávno v nejistotě nebo stagnaci, očekávejte, že se věci začnou hýbat k lepšímu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Věž: Můžete čelit nějakým neočekávaným změnám nebo turbulencím ve vašich vztazích. I když to může být na první pohled znepokojující, tyto změny nabízejí možnost růstu a nových začátků.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články