Ve kterém měsíci se narodil váš manžel? Vypovídá to hodně o vašem společném životě !

3850
Sdílejte

Muž narozený v srpnu je dobrý manžel a ideální rodič. Je stálý a vyrovnaný, má dobrý pocit a má rád nové věci. Je schopen objektivně posoudit jakoukoli situaci a je připraven převzít odpovědnost. Jeho kolegové a přátelé ho milují pro jeho talent a dobrou povahu.

září

Muž narozený v září je inteligentní, rád vede lidi a vytváří si přátelský vztah k lidem kolem sebe. Dokáže být velmi odhodlaný. Zároveň je velmi citlivý na komplimenty, a proto se někdy rozhoduje špatně. Na prvním místě je pro něj rodina a hlavně děti.

říjen

Muž narozený v říjnu je dobrosrdečný a konzervativní. Má dobrou intuici a silnou logiku. Přímočaré a nekompromisní. Jelikož je čestný člověk, netoleruje pokrytectví. Je zodpovědný a loajální k ženám, takže je vždy šéfem v rodině.

listopad

Muž narozený v listopadu je vážný, uctivý a přesný. S každým můžete najít společnou řeč. Pokud se zaplete do hádky, je si vždy jistý svou vlastní pravdou a hádku opouští jen ve zvláštních situacích. Někdy potřebuješ samotu, abys dobil energii.
Ve vztazích má rád stabilitu a rodinný klid. Nerad cestuje, nejraději tráví čas doma se svými blízkými.prosinec

Muž narozený v prosinci je velmi pilný a dbá na kvalitu své práce, protože má rád, když ho okolí chválí. Má základní principy, které nelze změnit, kupř. pokud se zamilujete do nějakého koníčku, budete ho milovat po zbytek života. Muži narození v prosinci jsou velmi dobrými manžely, vybírají si pracovitou a domáckou ženu, kladou velký důraz na výchovu dětí, a tak jejich kariéra ustupuje.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články