Jak sušit oblečení v interiéru, pokud nemáte sušičku! Tento trik si zamilujete!

3542
Sdílejte

Sušení prádla v zimě bez sušičky: Extra rychlé! Triky, které vám usnadní život Zima může být pro sušení prádla ve vašem domově skutečnou výzvou, zejména pokud nemáte sušičku. Jak ale efektivně sušit prádlo v interiéru, když venku panují mrazivé teploty a doma není dostatek prostoru? Přinášíme vám několik triků, jak zvládnout sušení prádla v zimě rychle a bez zbytečných komplikací. 1. Výběr správného místa pro sušení Základem úspěšného sušení prádla v interiéru je výběr správného místa. Vyhněte se sušení v obývacím pokoji nebo ložnici, kde by zvýšená vlhkost mohla způsobit alergické reakce nebo plísně. Vhodná místa jsou například předsíně, koupelny nebo kuchyně, kde je lepší ventilace a trávíte méně času.

2. Pravidelné větrání Důležitým krokem je pravidelné větrání, které zamezí vzniku plísní a urychlí sušení prádla. I v zimě je vhodné krátkodobě otevřít okna a nechat vzduch proudit, ideálně několikrát denně.

3. Extra ždímání Před sušením prádla využijte maximální možnosti odstřeďování vaší pračky. Vyšší otáčky a další program ždímání pomohou odstranit z prádla co nejvíce vody, což značně zkrátí dobu sušení.

4. Použití odvlhčovače Odvlhčovač může být skvělým pomocníkem při sušení prádla v interiéru. Nejenže pomůže snížit vlhkost v místnosti, ale také zrychlí proces sušení. Stačí ho umístit do místnosti s rozvěšeným prádlem a nechat ho pracovat. 5. Využití mrazu Pokud máte balkon nebo jiný venkovní prostor, nebojte se prádlo vystavit mrazu. Voda v prádle zmrzne a při následném tání dojde k jeho přirozenému uschnutí.

Nikdy jsem nechápala, proč moje babička v třeskoucí zimě zmrazuje vyprané prádlo venku na šňůře místo toho, aby ho sušila v teplé místnosti.

Kam dál?

3 originální dárky k Valentýnu, který budou mít zaručený úspěch!

Většina Čechů skladuje vejce špatně. Dává je na dveře lednice. Téměř každá lednice má ve dveřích poličku na vejce

CHCETE MÍT KRÁSNOU A PRODUKTIVNÍ ZAHRÁDKU I V ZIMĚ? Stačí si přečíst pár těchto tipů!

Víte jak se dá odemknout nákupní vozík ? Jde to snadno i bez mince a žetonu

Jak orchidej v zimě zalévat, aby neprochladla a co nejdříve pak vykvetla?

Další články