Co vzkazují jednotlivým znamením horoskopu runy na měsíc listopad?

11690
Sdílejte

STŘELCI

Tento podzimní měsíc je pro vás ve znamení RUNY BOJOVNÍKA. Boj se v tomto případě myslí s vlastním omezujícím egem. Vůle je posilována činy avšak nezávisle na výsledcích. Je nutné nechat svoji sílu proudit přes sebe a být trpěliví. Občas vám neuškodí nahlédnout do svého nitra a přehodnotit základy, na kterých stojí váš život. Tím ulevíte nejen sobě ale především vašim blízkým.

KOZOROZI

Celý listopad na vás bude působit RUNA OTEVŘENÍ. Očekávejte nové , jasné světlo pro rozptýlení temnoty, která pokrývala část vašeho života. Máte možnost zažít větší radost , která je nezbytná pro přijetí a naplnění vašich tužeb a přání . Očekávejte ochranu , protože čím máte okolo sebe víc světla , tím jasněji vidíte pravdu.VODNÁŘI

Listopad a RUNA RŮSTU. Tato runa je o vývoji a o způsobu jakým růst přijímáte. Nejdříve je totiž třeba rozptýlit překážky , protože vaše přání musí být čistá a vědomá. Je nutné vyčistit všechna temná zákoutí ale důkladně . Někdy i s odbornou pomocí. V opačném případě tyto negace brání růstu nového života.

RYBY

Listopad se nese ve znamení RUNY OBRANY. Je velmi důležité zůstat pevně na své cestě a nenechat se odradit překážkami. Vyžaduje se vytrvalost a předvídavost. Když budete dělat jen správné věci , vyhnete se tak předvídatelným obtížím. Rozviňte schopnost vidět skutečnost a nekoukejte na svět skrz potíže a nepohodlí. Tím budete překážky zdolávat rychleji.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články