Co vzkazují jednotlivým znamením horoskopu runy na měsíc listopad?

11689
Sdílejte

LVI

Vám náleží RUNA SMÍŘENÍ. Znamená to, že by měla růst vaše vnitřní hodnota. Je třeba si uvědomit , že se nemáte spoléhat výlučně na své síly a raději se ptejte a raďte se svými blízkými jak se ubírat životní cestou dál. Ale nevyužívejte jich. Velice rychle by se vám to vrátilo vaším neúspěchem. Zároveň tato runa představuje komunikaci a naladění na energii , která vás posílí.

PANNY

Listopad pro vás bude ve znamení RUNY ZMĚNY A SVOBODY. Naznačuje naléhavou potřebu vaší duše vysvobodit se z omezujícího myšlení , které vám tak znepříjemňuje život. Očekává se zásadní zvrat událostí, které mají nejrůznější podobu a pomůžou vám se osvobodit od zažité rutiny. Čím těžší útrapy zažíváte, tím bude rychlejší váš růst .

VÁHY

Celý měsíc bude pro vás ve znamení RUNY ODLOUČENÍ A ROZCHODU. Jde především o to, že stará kůže se musí sundat a zastaralé a nefunkční vztahy by se měly ukončit. Správným postojem je v tomto případě pokora a následný ústup, což vyžaduje silnou vůli a správné načasování . Abyste nabyli něčeho nového , to staré je třeba nechat odejít.

ŠTÍŘI

Měsíc listopad vám bude vládnout RUNA DONUCENÍ NUTNOSTI. Je nezbytné překonat silné omezení, které vás svazuje. Znamená to, že byste měli znovu pečlivě zvážit vaše plány a vyhnout se pozastavení na vaší cestě. Je čas splatit staré dluhy a obnovit rovnováhu. Čelte vašim démonům s dobrou náladou . Zlepšujte , obnovujte.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články