Co vzkazují jednotlivým znamením horoskopu runy na měsíc listopad?

11666
Sdílejte

Runová věštba pro jednotlivá znamení na měsíc listopad roku 2023

BERANI

Měsíc listopad bude pro vás ve znamení RUNY ÚSPĚCHU. Je to zároveň i povzbuzení , abyste zůstali v dobré náladě. Je dobré vědět , že výsledku není možné dosáhnout okamžitě. Na vše je potřebný určitý čas. Proto se nenechte odradit netrpělivostí a vytrvejte ve svých cílech.

BÝCI

Celý měsíc bude pro vás ve znamení RUNY SÍLY . Násobí se ženskost i mužnost. Znázorňuje konec a nový začátek. Znamená to, že život , který jste dosud žili, přeroste svou formu a pocítíte potřebnou změnu . Buďte připraveni na možnou příležitost , která s sebou ovšem může přinést nejprve ztrátu .

BLÍŽENCI

Pro vás vyšla RUNA BRÁNY. Znamená to, že se něco uskuteční ve vás i mimo vás. Je to runa nečinnosti , protože brány není možné dosáhnout a projít ní bez rozjímání . Listopad pro vás není vhodné období na dělání rozhodnutí. Vyžaduje se , abyste se zamysleli a meditovali.

RACI

Podzim pro vás bude ve znamení RUNY CELISTVOSTI, kterou vaše tělo nyní potřebuje. Toto poselství z runy má obrovskou sílu a je čas na její načerpání a regeneraci toku energie. Je to ale i varování nad namyšleností a toho , že si máme uvědomit cenu vlastní vůle. Nechlubte se cizím peřím a používejte svůj rozum.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články