15 činů, které by nikdy neměly být muži odpuštěny! Nikdy se to nezmění…

830
Sdílejte

Říká se, že je to žena, kdo do vztahu vnáší náladu a emoce. To je nepopiratelně pravda. Hodně ale záleží i na chování mužů . A tady nejde o nevěru.

Dnes vám redaktoři Ketkes.com prozradí 15 činů spáchaných muži, které by se nikdy neměly odpouštět. Alespoň to tvrdí psychologové, jelikož vše bude pokračovat jako doposud a budete tím trpět jen vy.

Mužské chyby

1. Pokud vás muž obviňuje ze všech svých neúspěchů, je lepší s ním vztah přerušit. Zřejmě není dostatečně zralý na to, aby převzal odpovědnost za své činy. A v takovém prostředí asi nebudete šťastní.

2. Pokud si vaše láska píše, volá nebo chodí s někým jiným, i když je to jen jako kamarád a je to tajemství, pak pro něj ve vašem životě není místo. Pak si vás jako ženy neváží a je na pokraji podvádění.

3. Možná muž nerespektuje vaše koníčky, práci a aktivity. Pak budete nuceni se všeho vzdát, nebo budete neustále poslouchat výčitky.

4. Pokud se muž chová hrubě k vašim blízkým. Mohou to být vaši strýcové, tety, rodiče, přátelé, sestřenice. Osoba, která si vás váží, se bude vždy chovat k vašim blízkým s respektem.

Kam dál?

Ve Finsku byla zavedena pozoruhodná praxe: zaměstnanci mohou během pracovní doby oficiálně spát a tato doba je plně hrazena zaměstnavatelem

Nepochopitelný čin na sídlišti Portyč v Písku : Neznámý pachatel tam zastřelil fenku českého horského psa, která pobíhala po oplocené zahradě

Polský ministr obrany prohlásil, že by Varšava mohla Kyjevu pomoci s navracením ukrajinských občanů v branném věku. Mezi tamními Ukrajinci to vře

Neobvyklé chování ženy z Ostravska : Pod různými pseudonymy žádá lidi o darování zvířat, zejména psů, aby je následně dala do útulku

Náhlou vlnu nakažených norovirem hlásí z německého Stuttgartu. Na festivalu se nakazilo 700 lidí. Úřady hledají příčinu

Další články