15 činů, které by nikdy neměly být muži odpuštěny! Nikdy se to nezmění…

857
Sdílejte

11. Muž, který nemá zájem řešit vaše aktuální problémy, se také nevyplatí snášet. Pokud to pro něj není důležité, pak to nestojí za námahu ani vám.

12. Muži jsou samozřejmě neustále zaneprázdněni, ale musí se podílet na životě ženy. Pokud vás vaše láska nepodporuje v těžkých chvílích, pak děláte velkou chybu. Za chvíli se ocitnete sami.

13. Když se přehnaně oddáváte pití nebo jiným škodlivým vášním. Když máte problém, ale nepřipouštíte si ho a nejste-li schopni proti němu bojovat, pak je tento vztah špatný.

14. Muž by vás neměl využívat. Nejste dočasná ubytovna, nejste peněženka, nejste jeho matka. Jsi žena!

15. Pokud si něčeho nebo někoho vážíš víc než sebe. Ty bys pro něj měla být to nejdůležitější. Je také nepřijatelné, pokud se neustále srovnáváte se svými bývalými.

Zde je třeba pochopit, že to nejsou zdaleka všechny činy, které by se neměly odpouštět, protože jinak to bude jen horší. Ano, uvedené problémy není vždy nutné brát doslova. Psychologové mohou radit pouze obecně, každý vztah vyžaduje jedinečný a osobní přístup k řešení problémů. Hlavně – respektujte sami sebe! Buďte ženou, se kterou vždy chtějí být, a pak muž nebude dělat hlouposti. Jinak – v Jeho mysli je něco špatně.Přejeme hodně štěstí v osobním životě! V komentářích vysvětlete, zda souhlasíte s nutností být pevný nebo vše snést a vše odpustit. Nezapomeňte se o tyto užitečné tipy podělit se svými přáteli!

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články