Identické trojčata oslavili 18 let: Dívky jsou jako přes kopírák !

11096
Sdílejte

Nedávno jsme vás informovali o mamince, která porodila identické čtyřčata, přičemž jim lékaři dávali velmi malou šanci na přežití. Pozornost si však zaslouží i trojčata, které jsou taktéž kopií jedné osoby. Dívky dokonce oslavili před pár dny plnoletosti.

Sam, Fay a Mel van Wely pocházejí z Holandska a jsou identické trojčata. I když si uvědomují, že každá z nich je jedinečná osobnost, život si užívají bok po boku. ,, Jsme trojčata a děláme vše společně, protože máme stejné zájmy. Nenosíme však stejné oblečení, aby to nebylo matoucí, “ uvedla Sam na sociální síti.

Dívky poutají pozornost všude, kam přijdou a snadno se jim podaří zmást zákazníky, neboť pracují ve stejném obchodě, i když na různých odděleních. Jejich máma Indira je přesvědčena, že sestry by měli více aktivit trávit nezávisle, ale krásky na to nevidí důvod.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články