Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen

1225
Sdílejte

Postup přípravy:
1. Ve větší míse smíchejte kokos, kondenzované mléko, moučkový cukr, rum a kakao.
2. Směs rozdělte na tři díly a obarvěte podle přání.
3. Z každé části vytvarujte dlouhé „salámy“, které po ztuhnutí nakrájejte na kolečka. Můžete také tvarovat malé válečky.

Doufám, že vám tento recept bude chutnat!

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články