Pekelně dobré žebírka na česneku a medu s bramborovou oblohou: Díky této úpravě jsou extra šťavnaté a chutné !

2015
Sdílejte

Rádi byste připravili vašim strávníkům dobrou teplou a kvalitní večeři? Přesto však chodíte domů z práce velmi pozdě a od únavy už skoro nevidíte? Pak pro vás máme výborný recept na pečené medové vepřová žebírka se šťavnatými a měkkými bramborami.

Velkou výhodou pak je, že připravujete přílohu a maso v jednom! Nemusíte tak zbytečně trávit 2x více času přípravou. Co si budeme říkat, kdo by nechtěl ušetřit čas a spoustu čistého nádobí.

Potřebujeme:

2,5 kg vepřových žeber

1 stroužek česneku

sůl a pepř podle chuti

3 lžičky medu

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články