NAKLÁDAČKY líné ženy. Na tento recept nedám dopustit – žádné vaření nálevu, zavařování a mám fantastické okurky na celý rok !

5508
Sdílejte

Chci se podělit o návod, podle kterého zavařují okurky moje babička i maminka.

Nikdy se nám nestalo, že by se okurky pokazily a vydržely pokaždé do další sezóny (pokud se nesnědli).

Takže já pokračuji v rodinném receptu a doporučuji to úplně každému, je to úplně jednoduché a rychlé.

Do sklenic vím přidat i jinou zeleninu, ale stačí vám i jen okurky.

potřebujeme:
Okurky + volitelné další zeleninu

větvičky kopru

Do každé sklenice:

5-6 lžic studeného octa

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články