Pekelně dobré žebírka na česneku a medu s bramborovou oblohou: Díky této úpravě jsou extra šťavnaté a chutné !

950
Sdílejte

Postup:

Nejdříve si vylisujte česnek a smíchejte ho s hořčicí, medem, olejem, solí a pepřem.

Připravenou směsí pak potřete vepřová žebra z obou stran .


Potom si oloupejte a nakrájejte brambory, které rozmístěte po plechu, zda v zapékací misce. Nezapomeňte přidat nakrájenou cibuli.

Na všechno pak vyskládejte vepřové plátky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články