Pekelně dobré žebírka na česneku a medu s bramborovou oblohou: Díky této úpravě jsou extra šťavnaté a chutné !

2408
Sdílejte

Nejdříve si vylisujte česnek a smíchejte ho s hořčicí, medem, olejem, solí a pepřem.

Připravenou směsí pak potřete vepřová žebra z obou stran .


Potom si oloupejte a nakrájejte brambory, které rozmístěte po plechu, zda v zapékací misce. Nezapomeňte přidat nakrájenou cibuli.

Na všechno pak vyskládejte vepřové plátky.

Recept pokračuje na další straně

Vše zakryjte fólií a pečte, doku brambory nezměknou a vepřové masíčko nepustí dostatečnou šťávu .

Ke konci doporučujeme ještě odstranit fólii a dopéct cca 10-15 minut při vyšší teplotě.

Kam dál?

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Další články