Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen

1225
Sdílejte

Postup přípravy:
1. V míse smíchejte keksy, cukr, kakao, vajíčka a rum. Vznikne tmavé těsto.
2. Těsto rozválejte na tenký plát a potřete světlou náplní připravenou z másla, moučkového cukru a kokosu.
3. Těsto opatrně srolujte do rolády a nechte v chladu ztuhnout.
4. Po ztuhnutí roládu nakrájejte na plátky.

Kokosový kmen Ingredience:
– 250 g strouhaného kokosu
– 1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka
– 150-200 g moučkového cukru
– rum, kakao, potravinářské barvivo (podle chuti)

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články