Žilková šokovala ! TOTO doporučuje lidem, kteří chtějí zhubnout ?!

4082
Sdílejte

Veronika prý nikdy nerozděluje potraviny na zakázané a povolené, ale na ty, co „sežere“ a „nesežere“. K tomu doporučuje: „ Dopřejte si všechno, ale nenacpěte se tím. Dejte si kousek mastné krkovičky, ale jen tři sousta a zbytek dejte manželovi “. Také si myslí, že zeštíhlet mohou opticky i dobře zvolené outfity. „Raději si kupte něco většího, než že se natlačíte do menšího. Nikdo ještě nezhubl tím, že se natlačil do menší velikosti, “ míní Žilková, s čím jistě mnozí obecně souhlasí. Skutečně nevypadá dobře, když někdo přímo „kypí“ z oblečení.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články