Dara má obrovskou RADOST: Toto se ještě nepodařilo žádné jiné !

3464
Sdílejte

Dara Rolins se na nedostatek práce či zájem mužů rozhodně stěžovat nemůže. Před pár hodinami se ale pochlubila obrovským úspěchem, kterým se podle jejích slov nemůže pochlubit žádná jiná zpěvačka česko-slovenského showbyznysu.

Slovenská zpěvačka, kterou vnímáme ještě ze svých dětských let, má za sebou dlouhá léta trvající kariéru, kterou jí mohou mnozí závidět. Dara Rolins se ani dnes nemůže stěžovat na nedostatek práce, koncertů, vystoupení či mediálního zájmu. Stejně tak je spokojená i v soukromém životě a přestože je od rozchodu s Rytmusem oficiálně sama, jak přiznává, dostává pravidelné pozvání na rande a večeře.

Během koronakrizi zpěvačka nabrala nové síly poté, jak přiznala, že se její tělo v době karantény tak trochu „rozpadalo“ . Dnes je však opět připravena vyrazit na pódia a na sociální síti již avizuje svůj populární vánoční koncert. Dara se však fanouškům pochlubila i zcela novým úspěchem, jaký ještě podle jejích slov nezažila žádná jiná zpěvačka: „Skutečnost, že jsem se dnes ocitla na titulce časopisu Forbes Česko, světovém magazínu o byznysu, podnikání, penězích a úspěchu, vnímám jako totální úlet !!! Mám ze sebe radost převelikooou. Protože jsem se stala první zpěvačkou – ženou československého showbyznysu, které se něco takového přihodilo.

Kam dál?

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Eva Pavlová truchlí nad ztrátou své milované kočky Micky

Herec Jan Potměšil v rozhovoru přiznal, že ho zradilo srdce a bojoval o život. Bylo to vážné dodal

Představení Ivy Janžurové bylo přerušeno kvůli zdravotní indispozici. Na místo byla přivolána záchranná služba a….

Fanoušci skupiny Maxim Turbulenc, očekávali informace o rozloučení s oblíbeným zpěvákem. Rozhodnutí rodiny je nepotěší

Další články