MAYSKÝ HOROSKOP : Jeho pravdivost vás překvapí. Co o vás řekne nejstarší kalendář na světě

8874
Sdílejte

Majská kultura vyvinula starověký systém astrologie. Na rozdíl od západních znamení má mayský horoskop 20 znamení. Zjistěte o sobě více podle něj!

Chuwen (Opice)

8. října – 27. října

To je znamení zábavy, kreativity a komunikace. Osoby narozené v tomto období mají schopnost inspirovat jiné a přizpůsobovat se zábavným situacím. Jsou kreativní a oblíbené pro svoji schopnost přidat radost a zábavu.

Eb‘ (Stůl)

28. října – 16. listopadu

Toto znamení představuje harmonii, rovnováhu a vztahy. Osoby narozené v tomto období mají schopnost udržovat harmonii ve vztazích a situacích. Jsou empatické a schopny spojit různé strany.

Ben (Tráva)

17. listopad – 6. prosinec

To je znamení spojené s růstem, rozvojem a cílevědomostí. Osoby narozené v tomto období mají schopnost překonat překážky a dosáhnout úspěchu. Jsou odhodlány a vytrvalé ve svých snahách.

Ajpu (Ovládání)
6. duben – 25. duben

Toto je znamení vítězství, sebevědomí a vůdcovství. Osoby narozené v tomto období mají schopnost ovládat situace a dosáhnout úspěchu. Jsou výrazné a schopné být vůdci.

Pokračování na další straně

Ix (Jaguár)

7. prosinec – 26. prosinec

To je znamení spojené s hlubokým vnímáním, tajemstvím a mystikou. Osoby narozené v tomto období mají schopnost vnímat skryté smysly a odhalit vzorce, které jiní nemusí vidět. Jsou spojeny s duchovními oblastmi.

Men (Oblast)

27. prosince – 15. ledna

Znamení spojené s praktičností, tvorbou a skutečnými výsledky. Osoby narozené v tomto období mají schopnost dosáhnout svých cílů skrze trpělivost a odhodlání. Jsou praktické a účelné.

K’ib‘ (Vosk)
16. ledna – 4. února

Osoby narozené v tomto období mají schopnost uzdravovat a přinášet světlo. Mají tendenci být uzdravující a přispívat k blahu druhých. Jsou spojeny s léčitelskými schopnostmi a duchovním světlem.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články