MAYSKÝ HOROSKOP : Jeho pravdivost vás překvapí. Co o vás řekne nejstarší kalendář na světě

8895
Sdílejte

Nejde o klasické znamení, ale o speciální období v mayském kalendáři. Tyto dny se spojují s tokem, plynutím a zmírňováním napětí. Jsou vhodné k upuštění od starostí a soustřeďování se na plynulý průběh života. Osoby narozené v těchto dnech mohou mít schopnost flexibilně se přizpůsobovat změnám a nacházet rovnováhu.

Dudlík (Společenství)
16. května – 20. května

Nejde o klasické znamení, ale o speciální období v mayském kalendáři. Tyto dny zdůrazňují spolupráci, společné cíle a vzájemnou pomoc. Jsou vhodné k posílení vztahů s ostatními a podporování kolektivního úsilí. Osoby narozené v těchto dnech mohou mít schopnost pracovat v týmu a budovat trvalé vazby.

Ajmaq (Jarní déšť)

21. květen – 9. červen

Toto znamení se týká odpovědnosti, morálních hodnot a spravedlnosti. Osoby narozené v tomto období mají schopnost hledat spravedlnost a uplatňovat etické principy ve svém životě. Mají tendenci být podporující a spolehlivé.

Pokračování na další straně

No’j (papír)
10. červen – 29. červen

Znamení spojené s moudrostí, poznáním a rozhodováním. Osoby narozené v tomto období mají schopnost přemýšlet analyticky a řešit komplexní problémy. Jsou spojeny se vzděláním a hledáním pravdy.

Tijax (Ostrie)
30. červen – 19. červenec

Osoby narozené v tomto období mají schopnost řešit konflikty, uzdravovat a dosahovat rovnováhy. Mají silný smysl pro spravedlnost a jsou schopny se postarat o jiné. Také mají schopnost proniknout do jádra věcí.

Kawoq (Bouře)

20. červenec – 8. srpen

Osoby narozené v tomto období mají schopnost podporovat a být spojeny s komunitou. Mají silný pocit zodpovědnosti vůči jiným a jsou ochotni pomoci. Jsou schopni přinést pozitivní změny a pomáhat jiným.

Ajpu (Ovládání)

9. srpna – 28. srpna

Znamení vítězství, sebevědomí a vůdcovství. Osoby narozené v tomto období mají schopnost ovládat situace a dosáhnout úspěchu. Jsou výrazné a schopné být vůdci.

Imox (Voda)

29. srpna – 17. září

Toto znamení zdůrazňuje kreativitu, intuici a spojení se světem snů. Osoby narozené v tomto období mají tendenci mít bohatou vnitřní mysl a jsou schopny vnímat věci, které jiní nemusí vidět.

Iq‘ (vietor)

18. září – 7. října

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články