Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

27414
Sdílejte

Pokračování na další straně

4. Nalijte okurky do sterilizovaných sklenic a nalijte navrch veškerou šťávu, která zbyla. Pevně ​​je uzavřete víčky.

5. Salát uložte do spíže a vychutnejte si ho v zimě s velkou chutí!

Přejeme vám dobrou chuť s vašimi blízkými!

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články