Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

30530
Sdílejte

Pokračování na další straně

4. Nalijte okurky do sterilizovaných sklenic a nalijte navrch veškerou šťávu, která zbyla. Pevně ​​je uzavřete víčky.

5. Salát uložte do spíže a vychutnejte si ho v zimě s velkou chutí!

Přejeme vám dobrou chuť s vašimi blízkými!

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články