Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

8707
Sdílejte

Dnes se s vámi podělím o recept na uchování okurek na zimu. Uchovávají se čerstvé, bez varu nebo pasterizace. V zimě budou okurky stejně čerstvé, křupavé, aromatické a velmi chutné. Je to jednoduchý recept, který můžete vyzkoušet i vy!

SLOŽENÍ:

– 1,6 kg okurek;

– 130 g česneku;

– 130 g cibule;

– 50 g soli;

– 125 g cukru;

– 70 ml 9% octa.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články