Žádné vaření ! Žádná sterilizace! Okurky zůstanou čerstvé a křupavé po celý rok!

9476
Sdílejte

*Z uvedeného množství surovin získáte 4 0,5l sklenice.

ZPŮSOB PŘÍPRAVY:

1. Poté, co byly okurky alespoň hodinu ve studené vodě, nakrájejte je na plátky silné asi 4 mm. Vložte plátky do velké mísy.

Pokračování na další straně

2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky koleček. Umístěte ji na okurky.

3. Přidejte prolisovaný česnek, sůl, cukr a ocet. Dobře promícháme a salát dáme na 6 hodin marinovat do lednice. Nezapomeňte ji pravidelně promíchávat.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články