Toto je nejtoxičtější ryba v našich obchodech. Bohužel, Češi ji konzumují nejvíc!

931
Sdílejte

    Ryby jsou cenným zdrojem bílkovin, vitamínů, minerálů a nenasycených mastných kyselin (Pixabay)

„Konzumace dvou porcí mořských ryb odpovídá příjmu DHA + EPA na úrovni 250 mg/den“ – uvádějí odborníci v publikaci o výživových normách.

Odborníci však varují, že ryby mohou být kontaminovány “  těžkými kovy včetně rtuti, kadmia, olova  a organických znečišťujících látek, především  dioxinů a dioxinem podobných polychlorovaných bifenylů (dl-PCB)  „.

Kam dál?

Alarmující číslo ve Stanech proti melanomu. Lékaři odhalili 170 zhoubných nádorů, z toho 52 melanomů

Některé příznaky rakoviny lze odhalit i během jídla. Tohle jsou tři varovné příznaky, které není radno podceňovat

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Další články