Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!

2071
Sdílejte

Na krém: smíchejte smetanový sýr (můžete použít mascarpone) a moučkový cukr + vanilkovou esenci. Část vrchu potřeme krémem, pevně zabalíme do rolády, zabalíme do pečícího papíru nebo potravinářské fólie a necháme v lednici alespoň 3 hodiny, nejlépe přes noc, odležet.

Poté se otevře, posype moučkovým cukrem nahoře, v případě potřeby ozdobí bobulemi a podává! Chuť k jídlu!

I přes velké množství připravovaných akcí je vše provedeno velmi jednoduše a rychle! Dezert je vzdušný, jemný a vůbec ne ošklivý! Sníst kousek takového rohlíku ráno s šálkem oblíbené kávy je prostě úžasné! Nezapomeňte vařit a užívat si a překvapit své příbuzné!

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články