Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!

2053
Sdílejte

V první části přidáme olej, lžíci ušlehaných bílků a mícháme do hladka. Do druhé části nasypeme kakaový prášek, trochu promícháme, poté do pěny přidáme lžíci bílků a znovu promícháme. Poté do každé části směsi postupně přidávejte lžíci ušlehaných bílků a ihned promíchejte. Takto postupujeme, dokud nespotřebujeme všechny bílky.

Pekáč přikryjeme papírem, po celé ploše rozetřeme „bílou“ kompozici a poté pomocí cukrářského sáčku rozprostřeme kakaovou kompozici.

Pomocí běžné lžíce vytvoříme náhodný vzor a vršek vložíme na 20 minut do trouby vyhřáté na 180 stupňů. Po upečení ihned otočíme, sejmeme pečicí papír – po sloupnutí vložíme zpět na pult a pult pevně srolujeme. Nechte takto 15-20 minut.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články