Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!

5405
Sdílejte

Na krém: smíchejte smetanový sýr (můžete použít mascarpone) a moučkový cukr + vanilkovou esenci. Část vrchu potřeme krémem, pevně zabalíme do rolády, zabalíme do pečícího papíru nebo potravinářské fólie a necháme v lednici alespoň 3 hodiny, nejlépe přes noc, odležet.

Poté se otevře, posype moučkovým cukrem nahoře, v případě potřeby ozdobí bobulemi a podává! Chuť k jídlu!

I přes velké množství připravovaných akcí je vše provedeno velmi jednoduše a rychle! Dezert je vzdušný, jemný a vůbec ne ošklivý! Sníst kousek takového rohlíku ráno s šálkem oblíbené kávy je prostě úžasné! Nezapomeňte vařit a užívat si a překvapit své příbuzné!

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články