Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!

4852
Sdílejte

Na krém: smíchejte smetanový sýr (můžete použít mascarpone) a moučkový cukr + vanilkovou esenci. Část vrchu potřeme krémem, pevně zabalíme do rolády, zabalíme do pečícího papíru nebo potravinářské fólie a necháme v lednici alespoň 3 hodiny, nejlépe přes noc, odležet.

Poté se otevře, posype moučkovým cukrem nahoře, v případě potřeby ozdobí bobulemi a podává! Chuť k jídlu!

I přes velké množství připravovaných akcí je vše provedeno velmi jednoduše a rychle! Dezert je vzdušný, jemný a vůbec ne ošklivý! Sníst kousek takového rohlíku ráno s šálkem oblíbené kávy je prostě úžasné! Nezapomeňte vařit a užívat si a překvapit své příbuzné!

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články