Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!

6108
Sdílejte

Na krém: smíchejte smetanový sýr (můžete použít mascarpone) a moučkový cukr + vanilkovou esenci. Část vrchu potřeme krémem, pevně zabalíme do rolády, zabalíme do pečícího papíru nebo potravinářské fólie a necháme v lednici alespoň 3 hodiny, nejlépe přes noc, odležet.

Poté se otevře, posype moučkovým cukrem nahoře, v případě potřeby ozdobí bobulemi a podává! Chuť k jídlu!

I přes velké množství připravovaných akcí je vše provedeno velmi jednoduše a rychle! Dezert je vzdušný, jemný a vůbec ne ošklivý! Sníst kousek takového rohlíku ráno s šálkem oblíbené kávy je prostě úžasné! Nezapomeňte vařit a užívat si a překvapit své příbuzné!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články