„Proč se nerozvedeš?“: 5 důvodů, proč nešťastné páry zůstávají spolu

7537
Sdílejte

Hluboko v nich se však ozve hlas, který je varuje, že věci v jejich vztahu nejsou vůbec „normální“ a že si zaslouží být šťastní. Pokud to tak cítíte, zeptejte se svých přátel a známých, jaké jsou jejich vlastní vztahy, a udělejte drastická rozhodnutí. Štěstí k nám nepřichází náhodou. Je to volba a všichni na ni máme právo.

„Musíme držet spolu kvůli dětem“

Bez ohledu na to, jak dobře se pár tváří, děti vždy vědí, zda jsou jejich rodiče šťastní. Jsou velmi citliví a vnímaví a zdá se, že mají speciální vysoce vyvinutý radar, který odhalí všechny formy pokrytectví.

Mnoho rodičů si ale myslí, že jejich děti budou nešťastné, pokud se rozvedou, protože budou zbaveny každodenního kontaktu s jedním ze dvou rodičů a budou muset změnit svůj životní styl. Setrváním ve špatném manželství však dáváte špatný příklad a svým dětem posíláte špatnou zprávu.

Mnohokrát jsou praktické a finanční výhody, které rodiče přinášejí své rodině, podkopávány nedostatkem opravdové lásky a nepřátelskou atmosférou v domácnosti, a to je ze všeho nejdůležitější.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články