Hanychová přivítala nového člena domácnosti ! Podařilo se to tak, jak plánovala !

10135
Sdílejte

‚Ve stále větší míře si v kruzích české smetánky podle vzoru ze zahraničí s oblibou najímají na pomoc v domácnosti skromné, pracovité a úslužné Filipínky. Tato představa se zalíbila i Agátě. “ Ano, chci mít Filipínku, protože budu mít přece jen tři děti, takže bych chtěla, aby mi pomohla s domácností. Jaromír je také zaneprázdněný, takže ji potřebuji. Myslím si, že chůva není zločin,“ vyjádřila se Hanychová k jejímu . plánem už koncem ledna na Instagramu.

Od myšlenky k činům nebývá u této známé influencerky nikdy daleko, a tak se Filipínka už i stala členkou její domácnosti. Jak psali na portálu životvčesku, musí si Agáta na to, jaké změny se kvůli tomu dějí v jejím obydlí, teprve zvykat. „Například přijdu ráno do kuchyně a mám tam snídani. Na to si budu muset zvyknout. Ale co považuji za skvělé, je to, že ona mluví jen anglicky, takže se děti rozhodně procvičí. Začala u nás dříve, abychom se sžili, a nejvíc s tím mám zatím problém já,“ svěřila se o nové situaci v rodině.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články