INGREDIENCE
4 jablka nakrájená na malé kostky
500 g hladké mouky
120 g cukru
4 vejce
200 g rozpuštěného másla
1 sáček vanilkového cukru
1 sáček na prášku do pečiva
POSTUP
Smíchejte všechny ingredience a přidejte nakrájená jablka.
Těsto rozprostřete lžící na plech vystlaný pečicím papírem.
Nezapomeňte – housky zvětší svou velikost.
Pečeme při teplotě 200 ° C po dobu 10-15 minut
Kam dál?
- Takový způsob přípravy krupicové kaše ještě neznáte! Namočte ji dopředu a uvařte až druhý den. Nebude to kaše, ale luxusní sametový dezert!
- Valašský borůvkový frgál. Rychlá a snadná příprava. Věřte, že se po něm jen zapráší !
- Karamelové kuličky s vůní kávy
- Vzala králíka a zalila ho černým pivem. Za 30 minut servírovala luxusní oběd, jaký si nedáte v žádné restauraci.