Vzala králíka a zalila ho černým pivem. Za 30 minut servírovala luxusní oběd, jaký si nedáte v žádné restauraci.

1567
Sdílejte

Králičí maso se na našem jídelníčku neobjevuje moc často. Je to škoda. Protože patří k dietním a lehce stravitelným surovinám, vykouzlíte z něho báječná jídla. Už jste ochutnali králíka se skvělou tmavou pivní omáčkou? Naservírujte ho třeba se sladkokyselým jablečným pyré. Pochutnáte se mnohem více než v luxusní restauraci. 

 

Ingredience

  • 1 očištěný králík
  • 600 g cibule
  • 300 ml černého piva
  • 2 polévkové lžíce soli
  • 1 kávová lžička sojové omáčky
  • 1 lžička krystalového cukru
  • 150 g másla
  • 100 ml bílého vína
  • 1 kg jablek
  • petrželová nať

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články