Krupicová kaše je rychlá a snadná pochoutka, kterou si lidé často dávají jako sladké druhé jídlo po syté polévce. Dnes vám přinášíme recept, podle kterého obyčejnou kaši proměníte v sametově jemnou dobrotu, jakou jste ještě neochutnali. Tajemství spočívá v její přípravě. Musíte totiž nechat krupici nějakou dobu bobtnat v mléce. Pak už jen uvaříte a pochutnáváte si.
Kam dál?
- Naprosto božský MANDARINKOVÝ CHEESECAKE S PŘEKVAPENÍM. Vypadá složitě,ale není. Je to neskutečná pochoutka !
- Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Dcera jí připravila takovou večeři, jakou už dlouho neochutnala!
- Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou
- Z listového těsta už nepeču, toto je jednička: Fantastické těsto na štrůdl z jogurtu – vypadá jako z cukrárny a ta vůně v kuchyni se nedá popsat !