Takový způsob přípravy krupicové kaše ještě neznáte! Namočte ji dopředu a uvařte až druhý den. Nebude to kaše, ale luxusní sametový dezert!

2650
Sdílejte

Krupicová kaše je rychlá a snadná pochoutka, kterou si lidé často dávají jako sladké druhé jídlo po syté polévce. Dnes vám přinášíme recept, podle kterého obyčejnou kaši proměníte v sametově jemnou dobrotu, jakou jste ještě neochutnali. Tajemství spočívá v její přípravě. Musíte totiž nechat krupici nějakou dobu bobtnat v mléce. Pak už jen uvaříte a pochutnáváte si. 

Ingredience na 2 porce

Kaše

  • 500 ml plnotučného mléka
  • 50 g dětské krupičky
  • 1 špetka soli

Na posypání

  • 3 lžíce másla
  • kakao
  • cukr moučka
  • ovoce
  • skořice

 

Pracovní postup

Krupičku zalijte plnotučným mlékem a nechte dobře nasáknout nejlépe do druhého dne. Pokud máte velkou chuť, pak nechte bobtnat aspoň 1 hodinu.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články