Takový způsob přípravy krupicové kaše ještě neznáte! Namočte ji dopředu a uvařte až druhý den. Nebude to kaše, ale luxusní sametový dezert!

1060
Sdílejte

Krupicová kaše je rychlá a snadná pochoutka, kterou si lidé často dávají jako sladké druhé jídlo po syté polévce. Dnes vám přinášíme recept, podle kterého obyčejnou kaši proměníte v sametově jemnou dobrotu, jakou jste ještě neochutnali. Tajemství spočívá v její přípravě. Musíte totiž nechat krupici nějakou dobu bobtnat v mléce. Pak už jen uvaříte a pochutnáváte si. 

Kam dál?

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Nebaví vás dělat klasickou omeletu ? Udělejte si tento bramborový koláč z jedné pánve.Pochutná si na něm celá vaše rodina !

Rychlý dort “uragán”: Recept pobláznil celou rodinu – ostatních dezertů si nikdo ani nevšiml, každý chtěl jen tohle !

Další články